طريقة الدخول

بحث

تصويتنا

قيم موقعي
مجموع الردود: 100

أصدقاء الموقع

  • إنشاء موقع مجاني
  • منتدى الدعم والمساعدة
  • افضل 100 موقع
  • Facebook
  • Twitter
  • مقالات تقنية
  • إحصائية

    الجمعة, 2024-04-19, 8:37 AM
    أهلاً بك ضيف
    الرئيسية | التسجيل | دخول | RSS

    موقع مدرسة زيتون التجريبية للغات

    طريقة عمل المنبار - منتدى

    [ رسائل جديدة · المشاركين · قواعد المنتدى · بحث · RSS ]
    • صفحة 1 من%
    • 1
    منتدى » أقسام الطهي » المأكولات » طريقة عمل المنبار (عمل المنبار)
    طريقة عمل المنبار
    mahaالتاريخ: الثلاثاء, 2010-05-25, 7:05 PM | رسالة # 1
    عضو جديد
    مجموعة: Administrators
    رسائل: 6
    جوائز: 0
    سمعة: 0
    حالة: Offline
    [c][c][color=blue][size=40]
    [c]
    الطريقة
    الحشوة ( خلطة المحشى العادى )

    نغسل الارز
    نبشر البصل والطماطم و نحطهم على الشبت و البقدونس ونضيف لهم الارز والملح والفلفل والكمون والشطة ونقلبهم جيدا وبعدين نحط السمن
    بالقمع- نحشي الممبار لثلثه بس بالخلطةو بعدين ندوس على الممبار بايدنا خفيف علشان توزعى الخلطة و عشان ما يبقاش الممبار مكبوس قوى
    - فى حلة كبيرة نغلى ماء و نضع به ملح و نمسك كل قطعة ممبار و نزلها بالراحة فى الماءالمغلى نلاحظ انها تنكمش و تتقفل من الطرفين و يترك على النار حتى ينضج
    - يصفي من ماء السلق و يحمر في الزيت
    و بالهنا والشفاء

    [/c][/c][/c]

    تثبيت: 0372989.jpg (271.6 Kb)
     
    منىالتاريخ: الخميس, 2010-06-03, 5:16 PM | رسالة # 2
    عضو جديد
    مجموعة: Administrators
    رسائل: 17
    جوائز: 0
    سمعة: 0
    حالة: Offline
    booze booze booze bye cake
     
    boshraالتاريخ: الجمعة, 2010-06-11, 5:39 PM | رسالة # 3
    عضو جديد
    مجموعة: Administrators
    رسائل: 3
    جوائز: 0
    سمعة: 0
    حالة: Offline
    تسلملى يا موها وباهناء والشفاء
     
    منتدى » أقسام الطهي » المأكولات » طريقة عمل المنبار (عمل المنبار)
    • صفحة 1 من%
    • 1
    بحث: